Hero billede

Rotteforebyggelse

Har man et rotteproblem, kan det være meget belastende, så det er bedst at gøre alt, hvad man kan, for at undgå situationen i første omgang.

Den bedste måde at afskrække rotter på er at nægte dem adgang til mad, vand og husly.

I modsætning til mus, har rotter brug for daglig adgang til en vandkilde. De drikker kun mellem 15 ml og 60 ml vand om dagen, men de har brug for adgang til det nemt og konsekvent.

I Danmark angribes ejendomme hver måned af rotter.

Rotter kan gnave igennem alt materiale, der er blødere end marmor, og da de gnaver i alt, kan det give skader på installationer som el, vand, telefon og IT samt på varer og
bygninger. Desuden efterlader rotter urin og ekskrementer overalt, hvor de færdes, hvilket skaber smittefare for blandt andet salmonella og Weils-syge.

En hurtig indsats ved det første tegn på rotter vil sikre, at problemet kan blive løst hurtigt. Ring til os og få rådgivning omkring forebyggelse af rotter samt hjælp hvis problemet er opstået.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Høng Kloakmester ApS v/Søren Frederiksen må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere