Hero billede

Belægningsarbejde

Opgaven inden for belægning er meget varienrende, både på størrelse, men også på materialevalg og funktion samt hvilken belastning belægningen skulle kunne modstå.


Belægningsarbejde
Til den private husejer kan Høng kloakmester tilbyde belægningsarbejde til indkørsel, terasse, gangstier mv.

Fælles for belægningsarbejdet er, at forarbejdet med stabilgrus m.v. udføres med høj faglighed og stor erfaring, så belægning holder i mange år

En anden belægningsopgave kan også være renovering af en eksisterende belægning. Nogle gange kan det være billigere at genbruge den gamle belægning og måske passer det også bedre ind i miljøet. Ved sådan en opgave kan Vores mandskab tage fliser og sten op til rensning, stabilisere og forny underlaget, hvorefter de gamle fliser eller sten ligges igen.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Høng Kloakmester ApS v/Søren Frederiksen må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere